zaterdag 8 augustus 2015

Hallo, lief klein mensje

Voor het eerst bij oma op schoot :-D
Gisteren zijn we met z'n allen op kraamvisite geweest bij Benthe. Met taart mee, want dochterlief was jarig. Ze verwachtte niet dat haar broer en schoonzusje nu op haar verjaardag zouden komen, en dus gingen wij dan daar maar naartoe met taart :-)

Mijn beide kleindochters :-D
Benthe is ontzettend lief, ik heb haar de hele dag niet 1x horen huilen! Wel wat lachjes gezien :-) Ook haar nichtje en neefje vinden haar heel erg lief, hihihi. De familie groeit alsmaar groter, zó leuk!

Wat ik gister van zoon hoorde, en wat de kids zich direct al bij haar geboorte en ik me nog niet realiseerde: ze is geboren op de sterfdag van opa Wolters.

En ze lijkt echt sprekend, als 2 druppels water, op Jade toen die een paar dagen oud was! Die had datzelfde donkere haar, en precies zo'n koppie. Terwijl zij nu witblond is, en haar mama vindt dat ze op papa's kant gaat lijken (en die heeft geen aandelen in Benthe).


De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken van de voorouders van schoondochterlief, zodat ik gisteren als kadootje een complete cirkeldiagram kwartierstaat kon geven met 6 generaties. Ze is 1 helft Gronings, en 1 helft overwegend Overijssels, met een klein scheutje Breda en Rotterdam erdoor. Ik heb al veel meer voorouders voor haar natuurlijk, maar die passen niet allemaal op een A4-tje:


2 opmerkingen: