Ik had nog een pakketje liggen om zelf zonnebloembrood te bakken,
dat heb ik gisteravond maar eens geprobeerd:
Goed mengen met lauw water, en dan een half uurtje lekker warm laten staan,
afgedekt met plastic.
Als het gerezen is (boven het bakblik uitsteekt) dan mag het een uurtje in de oven, niet té warm!
Even professioneel een breinaald erin steken om te zien of het van binnen goed gaar is:
de breinaald komt er dan schoon weer uit 😉
En toen had ik zomaar een heerlijk geurend kakelvers goudbruin brood 😀
Dat smaakte gisteravond heerlijk, nog lauwwarm met wat roomboter erop,
bij een kom hamersoep uit de vriezer.
Kan het nog lekkerder?
Ja hoor, dat kan!
Met lindenbloesemhoning erop 😋
1 opmerking:
Ow dat ziet er lekker uit! Moet btw nog steeds wennen hier te kijken... Maar doe mn best haha
Een reactie posten