vrijdag 28 december 2018

Happy :-D


Het belangrijkste nieuws vandaag: Happy is weer thuis! :-D
Wel op een ander plekje, omdat mijn bed nu op zijn oude plek staat, maar het wordt nu wel weer een stukje gezelliger in huis :-)

Toen ik werd opgenomen zou Happy alleen thuis blijven. Er kwam toch elke dag wel iemand even kijken, iets ophalen, hem eten geven enz. En ik zou immers na 5 tot 10 dagen al weer thuis zijn...

Zoek Happy....
Toen ik hoorde dat dat niet ging lukken, en dat er niet gezegd kon worden hoe lang ik zou moeten blijven, maakte ik me zorgen. En helemaal toen ik korte tijd later hoorde dat Happy ging blazen naar bezoek. Zoals bv zoonlief, waar hij altijd prima mee overweg kon, daar werd nu tegen geblazen alsof ie een kat was ipv een vogel... Een teken voor mij dat Happy niet lekker in z'n velletje zat.
Gelukkig mocht hij toen gaan logeren, met kooi en al, bij andere oma, die achter me woont. En al snel hoorde ik toen dat het blazen over was, en hij weer vrolijk mee floot met gesprekken :-)

Vanmiddag is de kooi grondig schoongemaakt, en is hij weer terug verhuisd maar mij, fijn! Nu alleen nog even leren praten.... haha!


Geen opmerkingen: