donderdag 21 november 2019

Vergelijkingssite


Zoals wij hebben Independer en Pricewise, bijvoorbeeld. Dat doen ze in de UK beter (leuker)!

Daar hebben ze namelijk een website genaamd Compare the Market. Nu worden er in Google ook vaak tikvoutjes gemaakt, zo werd ipv Market geregeld Merkat ingetikt... Wat natuurlijk heel veel lijkt op Meerkat!

En daar hebben hun marketingmensen heel handig op ingespeeld: ze maakten advertenties met meerkatten (stokstaartjes) in de hoofdrol. Ook begonnen ze de al snel erg populaire hoofdrolspelers aan te bieden als bonus, als je bij hen overstapt van energie, verzekeringen e.d.

Deze meerkat knuffels zijn, natuurlijk, ook al erg populair. Er zijn nu al zo'n 15 verschillenden (plus extra's zoals de knuffels van baby Oleg) en er wordt ook flink in gehandeld op ebay, waarbij de zeldzaamsten en leuksten natuurlijk een aardig centje opbrengen!

Van mij mogen ze hier ook beginnen, ik zou dan allereerst baby Oleg willen! Ja, al hun meerkatten hebben Russische namen, waarom? Geen idee...


En omdat deze meerkatten Russisch zijn, praten ze niet zo heel keurig Engels. Net als alle post die deze firma verstuurt, want dat is ook allemaal geschreven door Sergei en z'n vriendjes! Hoe leuk kun je verzekeren maken!

Leuk? Er staan nog veeeel meer filmpjes van ze op youtube, zoek bv op: compare the meerkat :-)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compare_the_Meerkat <---- veel achtergrond info

https://www.iol.co.za/news/meerkats-have-accents-too-1156393

Geen opmerkingen: